Albumele de absolvire va vor mentine vii amintirile legate de colegi, profesori, prietenii – amintiri ce vor prinde viata ori de cate ori rasfoiti aceste albume de promotie.
Echipa albume-de-absolvire.ro va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al dimensiunilor, tipului de hartie folosit si ale copertilor.

Aceste albume foto sunt realizate din cele mai calitative materiale, personalizate in functie de cerintele voastre, avand un design aparte.
Costul albumelor de absolvire include sedinta foto profesionala(aparatura de ultima generatie – full frame), editarea profesionala a pozelor individuale si de grup, conceperea design-ului albumelor foto si tiparirea albumelor de promotie in functie de modelul ales de voi.

Studio foto la tine in clasa – fotograful profesionist al firmei noastre va veni in cadrul institutiei de invatamant, in ziua si ora prestabilita de comun acord. Se vor face pozele individuale si de grup pentru albumele de absolvire inclusiv sedinta foto a cadrelor didactice.
Se va amenaja un mini studio foto format din : fundaluri diverse culori, lumini, umbrele, blitz uri wirless, softbox-uri, trepiede etc.

albume-1

 

 

Comments are closed.